Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΦούρνος επανακυκλοφορίας SMT

T961 φούρνος επανακυκλοφορίας υπολογιστών γραφείου με το μεταφορέα 730*230mm συγκολλώντας μηχανή 6 temp ζωνών 3.5KW

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ CHARMHIGH  TECHNOLOGY  LIMITED Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ CHARMHIGH  TECHNOLOGY  LIMITED Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Έξοχο quanlity, γρήγορη αποστολή. Ειδικός χάρι σε Kimi Liu, με τη βοήθεια του οποίου όλα πήγαν happliy! Όλος ο πελάτης πρέπει να σας αγαπήσει για την υποστήριξή σας.

—— Claude Gatys - Πολωνία

Και τα 3 στοιχεία έφθασαν ασφαλώς συσκευασμένος, μέσα σε 1 ώρα είχα τη μηχανή PnP τοποθετώντας τα μέρη. Εύχρηστος και οργάνωση, ακριβείς, γρήγορα. Tsop48 κανένα πρόβλημα.

—— Ben Grimmett - Αυστραλία

Ακριβώς όπως περιγράφεται. Έξοχη γρήγορη ναυτιλία από την άλλη πλευρά του πλανήτη! Η μηχανή είναι μεγάλη μέχρι στιγμής στη δοκιμή. Φανταστική εξυπηρέτηση πελατών. Θα κάνω επιχειρήσεις πάλι με τους.

—— Terry Torres- ΗΠΑ

Αυτό είναι μια καταπληκτική μηχανή που κάλλιστα σχεδιάζεται και τίθεται από κοινού. Ο αντιπρόσωπος Charmhigh ανταποκρίθηκε πολύ με τα καλά αγγλικά.

—— Karl Walter - U.S.A

Όχι από το χαμηλότερο κόστος αυτής της μηχανής, είναι εκπληκτικά καλοχτισμένο, ήρθε άριστη συσκευασία. Τρέχει αρκετά με συνέπεια.

—— Mark Janes - Ηνωμένο Βασίλειο

Μεγάλο προϊόν, στέλνοντας γρήγορα, εύκολη επικοινωνία.

—— Dian Kurniawan - Ινδονησία

Το Charmhigh παρείχε την πολύ καλή υπηρεσία και απάντησε σε κάθε ερωτήσεις που είχα γρήγορα και πολύ χρήσιμος. Εξέτασα τις κύριες λειτουργίες, όλα workds αγαθό.

—— Rajko Brenscheid - Γερμανία

Είμαι Online Chat Now

T961 φούρνος επανακυκλοφορίας υπολογιστών γραφείου με το μεταφορέα 730*230mm συγκολλώντας μηχανή 6 temp ζωνών 3.5KW

T961 φούρνος επανακυκλοφορίας υπολογιστών γραφείου με το μεταφορέα 730*230mm συγκολλώντας μηχανή 6 temp ζωνών 3.5KW
T961 Desktop Reflow Oven with conveyor 730*230mm 6 temp Zones 3.5KW Soldering Machine
T961 φούρνος επανακυκλοφορίας υπολογιστών γραφείου με το μεταφορέα 730*230mm συγκολλώντας μηχανή 6 temp ζωνών 3.5KW T961 φούρνος επανακυκλοφορίας υπολογιστών γραφείου με το μεταφορέα 730*230mm συγκολλώντας μηχανή 6 temp ζωνών 3.5KW T961 φούρνος επανακυκλοφορίας υπολογιστών γραφείου με το μεταφορέα 730*230mm συγκολλώντας μηχανή 6 temp ζωνών 3.5KW T961 φούρνος επανακυκλοφορίας υπολογιστών γραφείου με το μεταφορέα 730*230mm συγκολλώντας μηχανή 6 temp ζωνών 3.5KW

Μεγάλες Εικόνας :  T961 φούρνος επανακυκλοφορίας υπολογιστών γραφείου με το μεταφορέα 730*230mm συγκολλώντας μηχανή 6 temp ζωνών 3.5KW

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Puhui
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: T961
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: $1100
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινο κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 2-3 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T Paypal
Δυνατότητα προσφοράς: 200 ΤΟ ΜΗΝΑ

T961 φούρνος επανακυκλοφορίας υπολογιστών γραφείου με το μεταφορέα 730*230mm συγκολλώντας μηχανή 6 temp ζωνών 3.5KW

περιγραφή
Δύναμη: 3.5KW διαστάσεις: 1000*466*445mm
Ποσότητα ζώνης θέρμανσης: upper3/down3 Περιοχή θέρμανσης: 230*730mm
Να θερμάνει επάνω το χρόνο: Περίπου 7 mins
Υψηλό φως:

T961 φούρνος επανακυκλοφορίας υπολογιστών γραφείου

,

φούρνος επανακυκλοφορίας υπολογιστών γραφείου 730*230mm

,

3.5KW συγκολλώντας μηχανή

Καυτότερος μίνι SMT μεταφορέων φούρνος T961 επανακυκλοφορίας τύπων

230*730mm συγκολλώντας μηχανή συγκόλλησης 6 ζωνών 3.5KW

Ειδικό desgin για των οδηγήσεων/SMD

 

Αγορά στο κατάστημα Aliexpress άμεσα:

το https://www.aliexpress.com/item/32920475678.html?spm=a2g0o.store_pc_groupList.8148356.3.8c2f7609n6uKUV

 

Τεχνικό Paramater για T961:

 

Πρότυπο

Τ-961

Η ποσότητα ζώνης θέρμανσης

upper3/down3

Το μήκος της ζώνης θέρμανσης

730mm

Ο τύπος θέρμανσης

ευφυής σιρόκος επιπέδων και γρήγορη υπέρυθρη θέρμανση

Η ποσότητα ζώνης ψύξης

1

Μέγιστο πλάτος του πίνακα PCB

230mm

Η κατεύθυνση λειτουργίας

left→right

Επιλογές παράδοσης

Καθαρή μετάδοση transmission&chain

Η ταχύτητα της ζώνης μεταφορέων

0-290mm/min

Η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος

220V 50/60Hz

Μέγιστη δύναμη

3.5KW

Να θερμάνει επάνω το χρόνο

Γύρω από 7mins

Σειρά ελέγχου θερμοκρασίας

Δωμάτιο θερμοκρασία-300

    

Τρόπος ελέγχου θερμοκρασίας

Έλεγχος κλειστών βρόγχων PID

Ακρίβεια ελέγχου θερμοκρασίας

±1

Απόκλιση διανομής θερμοκρασίας PCB

±2

Γενικές διαστάσεις

1000×466×445mm

Βάρος μηχανών

70KG

 

Περιγραφή:

1. Αυτή η μηχανή επιλέγει τον ευφυή σιρόκο επιπέδων και το γρήγορο υπέρυθρο έλεγχο τεχνολογίας θέρμανσης, που εξοπλίζονται με τον ειδικό ανεμοτροχό σχεδίου, τη σταθερότητα ταχύτητας και την ομοιόμορφη θερμοκρασία, κοστούμι για συνεχή συγκολλώντας των οδηγήσεων και τα τμήματα BGA.

2. Αυτή η μηχανή είναι εξοπλισμένη με τα συστήματα θέρμανσης αλυσίδα-τύπων και περιοχής έξι θερμοκρασιών, και κάθε περιοχή θερμοκρασίας χρησιμοποιεί τον ανεξάρτητο έλεγχο PID και επάνω-κατεβάζει τον τύπο θέρμανσης, μπορεί να καταστήσει την εσωτερική θερμοκρασία ακριβέστερη και καλά-καθορισμένος, να πάρει ακριβώς περίπου 7 λεπτά μπορεί να την αφήσει να θερμάνει μέχρι τη θερμοκρασία εργασίας από τη θερμοκρασία δωματίου.

3. Ο ευφυής τύπος θέρμανσης κυμάτων θερμοκρασίας, μεγάλου μεγέθους επιλογή κυμάτων ικανότητας, έχει τα κύματα οκτώ θερμοκρασιών μπορεί να ικανοποιήσει τις διάφορες τεχνολογικές απαιτήσεις συγκόλλησης.
4. Η χρήση που η προγραμματίσημη τεχνολογία, προετοίμασε τη λειτουργία αποθήκευσης μνήμης κυμάτων θερμοκρασίας, μπορεί να ολοκληρώσει ολόκληρη τη διαδικασία συγκόλλησης αυτόματα σύμφωνα με το κύμα προδιάθεσής σας.
5. Υιοθετήστε τη μέτρηση θερμοκρασίας θερμοηλεκτρικών ζευγών και προσθέστε το κύκλωμα αποζημιώσεων, καταστήστε τη μέτρηση θερμοκρασίας ακριβέστερη, το κύμα περισσότερο perfect.6. Χρησιμοποιήστε την ευφυή τεχνολογία ελέγχου θερμοκρασίας PID κάνετε τον έλεγχο θερμοκρασίας ακριβέστερα.    Υιοθετήστε την εισαγόμενη μεγάλη τρέχουσα στερεάς κατάστασης παραγωγή ηλεκτρονόμων noncontact μπορεί αποτελεσματικά να αποφύγει το ολοκληρωμένο κύκλωμα ή τη ζημία πινάκων κυκλωμάτων λόγω του γρήγορου ή συνεχούς ζεστάματος, να κάνει ολόκληρη τη συγκόλληση να επεξεργαστεί περισσότερη επιστημονική ασφάλεια.
7. Το σύστημα μετάδοσης υιοθετεί την εισαγόμενη μηχανή μετατροπής συχνότητας, ταχύτητα κλειστών βρόγχων PID, ομαλή λειτουργία, επιταχύνει τη διευθετήσιμη σειρά 0-290mm/min.8. Υιοθετήστε την ανεξάρτητη δομή ροδών και η ειδική δοκός στέγης ανοξείδωτου, ανθεκτικά wearresisting τρεξίματα ομαλά, ακρίβεια ταχύτητας μπορεί να φθάσει σε ±10mm/min.9. Ανεξάρτητη ζώνη ψύξης, για να εξασφαλίσει τον πίνακα PCB της χαμηλής θερμοκρασίας όταν το required.10. Η φιλική ανθρώπου-μηχανής διεπαφή λειτουργίας, τέλεια επίδειξη LCD, καμία ανάγκη να συνδέσει με το PC, μπορεί να προσέξει ολόκληρη τη διαδικασία επισκευής πολύ σαφώς.
11. Εργονομικό σχέδιο, πρακτικό και που χρησιμοποιείται εύκολα. Καλός χτίστε την ποιότητα αλλά συγχρόνως ελαφρύς και ένα μικρό ίχνος στα τ-960 για να είναι εύκολα πάγκος που τοποθετείται, που μεταφέρεται επιτρέπει ή που αποθηκεύεται.
 

Το ίδρυμα για το κύμα έθεσε:

1. Η θεωρία συγκόλλησης επανακυκλοφορίας και το κύμα θερμοκρασίας

Όταν ο πίνακας PCB πηγαίνει στη θερμότητα επάνω στην περιοχή (ξηρά περιοχή), ο διαλύτης και το αέριο στην κόλλα ύλης συγκολλήσεως θα εξατμίσουν. Συγχρόνως, η ροή μπορεί να βρέξει το μαξιλάρι και τη συστατικά άκρη και το πόδι. Η κόλλα ύλης συγκολλήσεως λειώνει, ανασκάπτει μέσα και καλύπτει το μαξιλάρι, οδηγώντας στις καρφίτσες μαξιλαριών και συστατικών μονώστε το οξυγόνο. Ο πίνακας PCB πηγαίνει στην περιοχή συντήρησης θερμότητας. Ο πίνακας και τα τμήματα PCB παίρνουν την πλήρη προθέρμανση. Σε περίπτωση καταστροφής του PCB και των συστατικών όταν πηγαίνει στην περιοχή συγκόλλησης και τη θερμοκρασία θερμαίνει επάνω γρήγορα. Όταν ο πίνακας PCB πηγαίνει στην περιοχή συγκόλλησης, η θερμοκρασία θερμαίνει επάνω και τα λειωμένα μέταλλα κολλών ύλης συγκολλήσεως. Όταν ο πίνακας PCB πηγαίνει μέσα στην περιοχή ψύξης, η υγρή κόλλα ύλης συγκολλήσεως τα συγκολλώντας σημεία σταθεροποιεί. Η διαδικασία επανακυκλοφορίας είναι τελειωμένη.

Η θερμοκρασία είναι το κλειδί στην ποιότητα συγκόλλησης. Η πραγματική και θερμαίνοντας κλίση θερμοκρασίας ρύθμισης και η μέγιστη θερμοκρασία πρέπει να είναι σύμφωνες. Προτού να φθάσει η θερμοκρασία σε 160°, παρακαλώ ελέγξτε τη θερμότητα επάνω στην ταχύτητα για 1°/S. Εάν η θερμότητα επάνω πάρα πολύ γρήγορα, ο πίνακας PCB και τα συστατικά θα βλαφθούν, και ο πίνακας PCB μπορεί να είναι από τη μορφή. Από την άλλη πλευρά, η ροή εξατμίζει πάρα πολύ γρήγορα. Και είναι εύκολο να γίνει η συγκολλώντας σφαίρα κασσίτερου. Θέστε τη μέγιστη θερμοκρασία 20°-40°higher από το σημείο τήξης κολλών ύλης συγκολλήσεως. Θέστε το χρόνο 10S~60S επανακυκλοφορίας. Εάν η μέγιστη θερμοκρασία είναι χαμηλή ή ο χρόνος επανακυκλοφορίας είναι σύντομος, έχει επιπτώσεις στην ποιότητα συγκόλλησης, και σοβαρός προκαλεί την κόλλα ύλης συγκολλήσεως δεν λειώνει. Εάν η μέγιστη θερμοκρασία είναι υψηλή ή ο χρόνος επανακυκλοφορίας είναι μακροχρόνιος, η δύναμη μετάλλων θα οξειδωθεί και έχει επιπτώσεις στην ποιότητα συγκόλλησης και σοβαρός προκαλεί το συστατικό και τον πίνακα PCB χαλασμένους.
2. Το σύνολο του κύματος θερμοκρασίας

Θέστε το κύμα σύμφωνα με την κόλλα ύλης συγκολλήσεως και το ανωτέρω ίδρυμα. Η διαφορετική κόλλα ύλης συγκολλήσεως, επιλέγει και έθεσε τα διαφορετικά κύματα. Επιπλέον, το κύμα θερμοκρασίας αφορά το PCB, την πυκνότητα και το μέγεθος των συστατικών. Η γενικά αμόλυβδη θερμοκρασία συγκόλλησης πρέπει να είναι υψηλότερο 40° από το σημείο τήξης.

 

100% πραγματικές εικόνες ως εξής:

T961 φούρνος επανακυκλοφορίας υπολογιστών γραφείου με το μεταφορέα 730*230mm συγκολλώντας μηχανή 6 temp ζωνών 3.5KW 0

 

T961 φούρνος επανακυκλοφορίας υπολογιστών γραφείου με το μεταφορέα 730*230mm συγκολλώντας μηχανή 6 temp ζωνών 3.5KW 1

 

T961 φούρνος επανακυκλοφορίας υπολογιστών γραφείου με το μεταφορέα 730*230mm συγκολλώντας μηχανή 6 temp ζωνών 3.5KW 2

 

T961 φούρνος επανακυκλοφορίας υπολογιστών γραφείου με το μεταφορέα 730*230mm συγκολλώντας μηχανή 6 temp ζωνών 3.5KW 3


Εξουσιοδότηση:

  

Η πλήρης μηχανή έχει μια περίοδο εξουσιοδότησης 1 έτους από τον καιρό της υπηρεσίας αγορών και διάρκειας ζωής.
Παρέχουμε πάντα τα ανταλλακτικά της μηχανής, αξιόπιστος άμεσος ανεφοδιασμός εργοστασίων.
Παρέχουμε τη σε απευθείας σύνδεση υποστήριξη Q/A και ανίχνευσης μηχανικών βλαβών και την τεχνική υπηρεσία συμβουλών.

Παρέχετε μια έως μια υπηρεσία μεταπώλησης. Κάθε μηχανή 100% που εξετάζεται πολύ πριν από το σκάφος.
Υποστήριξη τεχνολογίας:
Όχλος Kimi: 0086 135 106 75756
Skype: kimiliu89
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το kimi@charmhigh-tech.com

Καλωσορίστε για να μας ακολουθήσετε σε YouTube:  το www.youtube.com/channel/UCKRczL5Hywx59M_2SWGJOsA/videos

Εάν θέλετε να δείτε τις περισσότερα πληροφορίες και βίντεο, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.
Απάντηση εσείς στην πρώτη φορά.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
CHARMHIGH TECHNOLOGY LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Kimi Liu

Τηλ.:: +86 135 106 75756

Φαξ: 86-131-07219945

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα