Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

CHARMHIGH TECHNOLOGY LIMITED Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

CHARMHIGH η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ είναι μια επαγγελματική επιλογή SMT και τοποθετεί τον κατασκευαστή εξοπλισμού μηχανών και γραμμών παραγωγής SMT που ίδρυσαν το 2009. Η επιχείρηση βρίσκεται στη ζώνη ανάπτυξης υψηλής τεχνολογίας του Τσάνγκσα επαρχία Hunan, που καλύπτει μια συνολική έκταση 3600 τετραγωνικών μέτρων. Σαν επαγγελματική σύγχρονη επιχείρηση επιστήμης και τεχνολογίας ικανή και της Ε&Α, της παραγωγής και του μάρκετινγκ, Charmhigh έχει ανοίξει το δρόμο στην τεχνολογία SMT για περισσότερο από δέκα έτη.
 
Δημιουργούμε την επιχείρηση από CNC το δρομολογητή από το 2009, οι μηχανικοί μας είχαν την εμπειρία αφθονίας στο σύστημα ελέγχου μηχανημάτων και κινήσεων, έτσι προσθέσαμε την τεχνολογία SMT στην επιχείρησή μας από το 2012.

 

Τώρα ο υπολογιστής γραφείου μας SMT 2 κεφαλιών και 4 κεφαλιών επιλέγει και τοποθετεί τις μηχανές είναι για την πλειοψηφία της μικρής και μέσης έρευνας κατασκευής SMT & της οργάνωσης εξελίξεων, των φω'των των οδηγήσεων, των καρτών οδηγών ή οποιωνδήποτε παρόμοιων τύπων βιομηχανικών εγκαταστάσεων. Η κάθετη τυποποιημένη μηχανή υψηλής ταχύτητας SMT 6 κεφαλιών μας, 8 κεφαλιών και 12 κεφαλιών είναι για τα μεγάλα εργοστάσια παραγωγής όγκου. Παρέχουμε τη μιας στάσης λύση SMT στους διαφορετικούς πελάτες.

 

Ήδη, τα προϊόντα της επιχείρησής μας πωλώ σε πολλές χώρες, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιταλία, η Γερμανία, η Ισπανία, η Πολωνία, η Αυστραλία, η Ρωσία κ.λπ.

 

Είμαστε πολύ έντονοι να μείνουμε μέχρι τη μελέτη με την πιό πρόσφατη τεχνολογία SMT, έχουμε την εμπιστοσύνη για να δημιουργήσουμε περισσότερα ποιοτικά προϊόντα. Παίρνουμε την υπηρεσία μεταπωλήσεων δεδομένου ότι το σημαντικότερο πράγμα, παρακαλώ δεν διστάζει να έρθει σε επαφή με με μας εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή νέες ιδέες.

 

ΚΙΝΑ CHARMHIGH TECHNOLOGY LIMITED Εταιρικό Προφίλ 0

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Από τις αρχές του 2009, κατασκευάσαμε την πρώτη μηχανή χάραξης CNC.Οι μηχανικοί μας έχουν σχεδόν 20 χρόνια εμπειρίας στα Μηχανήματα και συμβαδίζουν με τις αλλαγές στην τεχνολογία.

 

Το 2011, συνειδητοποιήσαμε ότι τα προϊόντα μας έχουν μια καλή ευκαιρία να αντιμετωπίσουν τη διεθνή αγορά, καθώς τα σχόλια των μηχανημάτων μας είναι πολύ καλά στην Κίνα.Έτσι ξεκινήσαμε τη διεθνή μας επιχείρηση και δημιουργήσαμε ένα υποκατάστημα στο Shenzhen.

 

Το 2012, η ​​εταιρεία επεξεργάστηκε την τεχνολογία SMT και ερευνά τη μηχανή επιλογής και τοποθέτησης της σειράς CHMT με βάση την άφθονη εμπειρία μας στα Μηχανήματα.Η καινοτομία είναι ο πυρήνας μας και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να δημιουργήσουμε περισσότερα προϊόντα.

 

Το 2014, ερευνήσαμε το μηχάνημα επιλογής και τοποθέτησης με σύστημα οπτικής αναγνώρισης CHMT48V, το οποίο είναι η κύρια τεχνολογία σε μικρά επιτραπέζια P&P στην Κίνα.Θα ικανοποιήσουμε και θα υπερβούμε κάθε απαίτηση που θα ζητήσει ή θα χρειαζόταν ο πελάτης μας.

 

Τώρα έχουμε αντιπροσώπους σε Guangzhou, Zhejiang, Shanghai, Shandong, Πεκίνο στην Κίνα, και έχουμε επίσης πράκτορα στην Ινδία.Έχουμε εμπιστοσύνη να δημιουργήσουμε περισσότερα προϊόντα υψηλής ποιότητας.

 

ΚΙΝΑ CHARMHIGH TECHNOLOGY LIMITED Εταιρικό Προφίλ 0

ΚΙΝΑ CHARMHIGH TECHNOLOGY LIMITED Εταιρικό Προφίλ 1

 

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : Charmhigh

Αριθμός Υπαλλήλων : 40~60

Ιδρύθηκε Έτος : 2009

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

ΚΙΝΑ CHARMHIGH TECHNOLOGY LIMITED Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ CHARMHIGH TECHNOLOGY LIMITED Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ CHARMHIGH TECHNOLOGY LIMITED Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ CHARMHIGH TECHNOLOGY LIMITED Πιστοποιήσεις