Αρχική Σελίδα

CHARMHIGH TECHNOLOGY LIMITED Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ
δέκα ετών εστίαση εμπειρίας στην τεχνολογία SMT.

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Σαν στις αρχές του 2007, κάναμε την πρώτη CNC μηχανή χάραξης. Οι μηχανικοί μας έχουν σχεδόν την εμπειρία 20 ετών στα μηχανήματα, και συμβαδίζουν με τις αλλαγές στην τεχνολογία.

 

Το 2011, συνειδητοποιήσαμε τα προϊόντα ότι μας έχουν μια καλή ευκαιρία στην απασχόληση της διεθνούς αγοράς καθώς οι μηχανές μας ανατροφοδοτούν είναι πολύ καλές στην Κίνα. Έτσι ξεκινήσαμε τη διεθνή επιχείρησή μας, και να θέσει έναν κλάδο σε Shenzhen.

 

Το 2012, η επιχείρηση επιλύει την επιλογή σειράς τεχνολογίας SMT και έρευνας έξω CHMT και τοποθετεί τη μηχανή βασισμένη στο expereince αφθονίας μας στα μηχανήματα. Η καινοτομία είναι ο πυρήνας μας, και θα συνεχίσουμε για να δημιουργήσουμε περισσότερα προϊόντα.

 

 

Το 2014, έχουμε ερευνήσει έξω την επιλογή και τοποθετούμε τη μηχανή με το οπτικό σύστημα CHMT48V προσδιορισμού, το οποίο είναι η τεχνολογία μολύβδου στο μικρό υπολογιστή γραφείου P&Ps στην Κίνα. Θα καλύψουμε και θα υπερβούμε κάθε απαίτηση ο πελάτης που μας θα ζητούσε ή θα χρειαζόταν.

 

Τώρα έχουμε τους πράκτορες σε Guangzhou, Zhejiang, Σαγκάη, Shandong, Πεκίνο στην Κίνα, και έχουμε επίσης τον πράκτορα στην Ινδία. Έχουμε την εμπιστοσύνη για να δημιουργήσουμε περισσότερο υψηλό - ποιοτικό προϊόν.

 

Κίνα CHARMHIGH  TECHNOLOGY  LIMITED Εταιρικό Προφίλ 0

<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : Charmhigh

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~80

Ιδρύθηκε Έτος : 2009

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα CHARMHIGH  TECHNOLOGY  LIMITED Πιστοποιήσεις Κίνα CHARMHIGH  TECHNOLOGY  LIMITED Πιστοποιήσεις