Αρχική Σελίδα

CHARMHIGH TECHNOLOGY LIMITED Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

CHARMHIGH η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ είναι επαγγελματικός SMT εξοπλισμού και CNC γραμμών παραγωγής κατασκευαστής ηλεκτρονικών μερών που ίδρυσαν το 2009. Η επιχείρηση βρίσκεται στη ζώνη ανάπτυξης υψηλής τεχνολογίας του Τσάνγκσα επαρχία Hunan, που καλύπτει μια συνολική έκταση 3600 τετραγωνικών μέτρων. Σαν επαγγελματική σύγχρονη επιχείρηση επιστήμης και τεχνολογίας ικανή και της Ε&Α, της παραγωγής και του μάρκετινγκ, Charmhigh έχει ανοίξει το δρόμο στην τεχνολογία SMT για περισσότερο από δέκα έτη.
 
Δημιουργούμε την επιχείρηση από CNC το δρομολογητή και CNC τα ηλεκτρονικά μέρη από το 2009, CNC τα μέρη όπως CNC η χειρωνακτική γεννήτρια σφυγμού, CNC ο ρυθμιστής εργαλείων, CNC η αντλία πετρελαίου, CNC η επιτροπή κ.λπ. oepration. Οι μηχανικοί μας είχαν την εμπειρία αφθονίας στο σύστημα ελέγχου μηχανημάτων και κινήσεων, έτσι προσθέσαμε την τεχνολογία SMT στην επιχείρησή μας από το 2012.

 

Τώρα ο υπολογιστής γραφείου μας SMT 2 κεφαλιών και 4 κεφαλιών επιλέγει και τοποθετεί τις μηχανές είναι για την πλειοψηφία της μικρής και μέσης έρευνας κατασκευής SMT & της οργάνωσης εξελίξεων, των φω'των των οδηγήσεων, των καρτών οδηγών ή οποιωνδήποτε παρόμοιων τύπων βιομηχανικών εγκαταστάσεων. Η κάθετη τυποποιημένη μηχανή υψηλής ταχύτητας SMT 6 κεφαλιών μας, 8 κεφαλιών και 12 κεφαλιών είναι για τα μεγάλα εργοστάσια παραγωγής όγκου. Παρέχουμε τη μιας στάσης λύση SMT στους διαφορετικούς πελάτες.

 

Ήδη, τα προϊόντα της επιχείρησής μας πωλώ σε πολλές χώρες, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιταλία, η Γερμανία, η Ισπανία, η Πολωνία, η Αυστραλία, η Ρωσία κ.λπ.

 

Είμαστε πολύ έντονοι να μείνουμε μέχρι τη μελέτη με την πιό πρόσφατη τεχνολογία SMT, έχουμε την εμπιστοσύνη για να δημιουργήσουμε περισσότερα ποιοτικά προϊόντα. Παίρνουμε την υπηρεσία μεταπωλήσεων δεδομένου ότι το σημαντικότερο πράγμα, παρακαλώ δεν διστάζει να έρθει σε επαφή με με μας εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή νέες ιδέες.

 

Κίνα CHARMHIGH TECHNOLOGY LIMITED Εταιρικό Προφίλ 0

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Σαν στις αρχές του 2009, κάναμε την πρώτη CNC μηχανή χάραξης. Οι μηχανικοί μας έχουν σχεδόν την εμπειρία 20 ετών στα μηχανήματα, και συμβαδίζουν με τις αλλαγές στην τεχνολογία.

 

Το 2011, συνειδητοποιήσαμε τα προϊόντα ότι μας έχουν μια καλή ευκαιρία στην απασχόληση της διεθνούς αγοράς καθώς οι μηχανές μας ανατροφοδοτούν είναι πολύ καλές στην Κίνα. Έτσι ξεκινήσαμε τη διεθνή επιχείρησή μας, και να θέσει έναν κλάδο σε Shenzhen.

 

Το 2012, η επιχείρηση επιλύει την επιλογή σειράς τεχνολογίας SMT και έρευνας έξω CHMT και τοποθετεί τη μηχανή βασισμένη στο expereince αφθονίας μας στα μηχανήματα. Η καινοτομία είναι ο πυρήνας μας, και θα συνεχίσουμε για να δημιουργήσουμε περισσότερα προϊόντα.

 

 

Το 2014, έχουμε ερευνήσει έξω την επιλογή και τοποθετούμε τη μηχανή με το οπτικό σύστημα CHMT48V προσδιορισμού, το οποίο είναι η τεχνολογία μολύβδου στο μικρό υπολογιστή γραφείου P&Ps στην Κίνα. Θα καλύψουμε και θα υπερβούμε κάθε απαίτηση ο πελάτης που μας θα ζητούσε ή θα χρειαζόταν.

 

Τώρα έχουμε τους πράκτορες σε Guangzhou, Zhejiang, Σαγκάη, Shandong, Πεκίνο στην Κίνα, και έχουμε επίσης τον πράκτορα στην Ινδία. Έχουμε την εμπιστοσύνη για να δημιουργήσουμε περισσότερο υψηλό - ποιοτικό προϊόν.

 

Κίνα CHARMHIGH TECHNOLOGY LIMITED Εταιρικό Προφίλ 0

 

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : Charmhigh

Αριθμός Υπαλλήλων : 40~60

Ιδρύθηκε Έτος : 2009

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα CHARMHIGH TECHNOLOGY LIMITED Πιστοποιήσεις Κίνα CHARMHIGH TECHNOLOGY LIMITED Πιστοποιήσεις Κίνα CHARMHIGH TECHNOLOGY LIMITED Πιστοποιήσεις Κίνα CHARMHIGH TECHNOLOGY LIMITED Πιστοποιήσεις