Αρχική Σελίδα

CHARMHIGH TECHNOLOGY LIMITED Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

δέκα ετών εστίαση εμπειρίας στην τεχνολογία SMT.

Επαγγελματικός κατασκευαστής γραμμών παραγωγής SMT.

 

CHARMHIGH η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ είναι επαγγελματικός κατασκευαστής εξοπλισμού γραμμών παραγωγής SMT από το 2011. Έχουμε την έτος-εμπειρία πάνω από 10 στα μηχανήματα και τεχνολογία SMT, μπορούμε επίσης να κάνουμε τις μεταβλητά μηχανές συνήθειας και τα μέρη μηχανών για να καλύψουμε τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Ο υπολογιστής γραφείου μας SMT 2 κεφαλιών και 4 κεφαλιών επιλέγει και τοποθετεί τις μηχανές είναι για την πλειοψηφία της μικρής και μέσης έρευνας κατασκευής SMT & της οργάνωσης εξελίξεων, των φω'των των οδηγήσεων, των καρτών οδηγών ή οποιωνδήποτε παρόμοιων τύπων βιομηχανικών εγκαταστάσεων. Η κάθετη τυποποιημένη μηχανή υψηλής ταχύτητας SMT 6 κεφαλιών μας, 8 κεφαλιών και 12 κεφαλιών είναι για τα μεγάλα εργοστάσια παραγωγής όγκου. Παρέχουμε τη μιας στάσης λύση SMT στους διαφορετικούς πελάτες.

 

Είμαστε πολύ έντονοι να μείνουμε μέχρι τη μελέτη με την πιό πρόσφατη τεχνολογία SMT, έχουμε την εμπιστοσύνη για να δημιουργήσουμε περισσότερα ποιοτικά προϊόντα. Παίρνουμε την υπηρεσία μεταπωλήσεων δεδομένου ότι το σημαντικότερο πράγμα, παρακαλώ δεν διστάζει να έρθει σε επαφή με με μας εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή νέες ιδέες.

 

Κίνα CHARMHIGH  TECHNOLOGY  LIMITED Εταιρικό Προφίλ 0

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Σαν στις αρχές του 2007, κάναμε την πρώτη CNC μηχανή χάραξης. Οι μηχανικοί μας έχουν σχεδόν την εμπειρία 20 ετών στα μηχανήματα, και συμβαδίζουν με τις αλλαγές στην τεχνολογία.

 

Το 2011, συνειδητοποιήσαμε τα προϊόντα ότι μας έχουν μια καλή ευκαιρία στην απασχόληση της διεθνούς αγοράς καθώς οι μηχανές μας ανατροφοδοτούν είναι πολύ καλές στην Κίνα. Έτσι ξεκινήσαμε τη διεθνή επιχείρησή μας, και να θέσει έναν κλάδο σε Shenzhen.

 

Το 2012, η επιχείρηση επιλύει την επιλογή σειράς τεχνολογίας SMT και έρευνας έξω CHMT και τοποθετεί τη μηχανή βασισμένη στο expereince αφθονίας μας στα μηχανήματα. Η καινοτομία είναι ο πυρήνας μας, και θα συνεχίσουμε για να δημιουργήσουμε περισσότερα προϊόντα.

 

 

Το 2014, έχουμε ερευνήσει έξω την επιλογή και τοποθετούμε τη μηχανή με το οπτικό σύστημα CHMT48V προσδιορισμού, το οποίο είναι η τεχνολογία μολύβδου στο μικρό υπολογιστή γραφείου P&Ps στην Κίνα. Θα καλύψουμε και θα υπερβούμε κάθε απαίτηση ο πελάτης που μας θα ζητούσε ή θα χρειαζόταν.

 

Τώρα έχουμε τους πράκτορες σε Guangzhou, Zhejiang, Σαγκάη, Shandong, Πεκίνο στην Κίνα, και έχουμε επίσης τον πράκτορα στην Ινδία. Έχουμε την εμπιστοσύνη για να δημιουργήσουμε περισσότερο υψηλό - ποιοτικό προϊόν.

 

Κίνα CHARMHIGH  TECHNOLOGY  LIMITED Εταιρικό Προφίλ 0

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : Charmhigh

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~80

Ιδρύθηκε Έτος : 2009

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα CHARMHIGH  TECHNOLOGY  LIMITED Πιστοποιήσεις Κίνα CHARMHIGH  TECHNOLOGY  LIMITED Πιστοποιήσεις